Първоначално публикувано от Bobiuzunov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеАз имам идиотски въпрос - какви са крушките на габаритите, че ми е изгорял левия?
Намирам само, че халогените са Н3, късите Х7 и това е...
Благодаря предварително!
Аз на мойта там съм сложил светодиодни с обикновен цокъл, като съм им изпилил едната пъпка за да могат да паснат.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Проблема с кабелите на капака на багажника е решен имаше три прекъснати които удължих с нови с поялник и калай.Сега остава в събота да видя буксата на педала на газта и все си мисля че в нея е проблема,ако беше самият педал(разбирам под педал потенциометъра) нямаше при повторно палене всичко да е ОК,а проблема шеше да си остава.Имам и друго питане,сега през тъмната част на годината при отключване на колата плафоните един път светват,а друг път не,предполагам че има някаква загадка но каква е?
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеПроблема с кабелите на капака на багажника е решен имаше три прекъснати които удължих с нови с поялник и калай.Сега остава в събота да видя буксата на педала на газта и все си мисля че в нея е проблема,ако беше самият педал(разбирам под педал потенциометъра) нямаше при повторно палене всичко да е ОК,а проблема шеше да си остава.Имам и друго питане,сега през тъмната част на годината при отключване на колата плафоните един път светват,а друг път не,предполагам че има някаква загадка но каква е?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПри моята, ако заключа докато лампите светят, при отключване пак светват
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеОсвен да са вързани с часовника в ICS-а ..
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеЗакономерността се нарича "китайско ключе в бравата на шофьорската врата".
Comment
-
Прегледай релето за осветлението (сивото, което е зад ICS - а и е най-близо до двигателния отсек) за следи от наводняване и му почисти буксата. Причина за това, което ти се случва може и да е лоша връзка на пин 11 от букса "B" на арматурното табло.
Според мен е малко вероятно проблемът да идва от ключетата на предните врати, защото трябва ключетата и на двете врати да са се скапали. Освен това ако тези ключета правят мизерии, това ще се отразява и на работата на централното заключване.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment